Προφίλ

Θα βρείτε στο κατάστημά μας ευρεία γκάμα από κοπτικά εργαλεία και μηχανήματα, θαμνοκοπτικά, αλυσοπρίονα, γεννήτριες, εξαρτήματα και προϊόντα συντήρησης, τόσο για επαγγελματική όσο και για ερασιτεχνική χρήση. Όλα τα μηχανήματα έχουν πιστοποίηση ασφάλειας και καλής λειτουργίας, καθώς και εγγύηση ανταλλακτικών. Τα περισσότερα μηχανήματά μας έχουν υποστεί αυστηρούς ελέγχους και δοκιμασίες καλής λειτουργίας έτσι ώστε να έχουν άριστη λειτουργία.

 

Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματός μας μπορεί να σας προτείνει τα κατάλληλα μηχανήματα για τη χρήση που προορίζονται, έτσι ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή αγορά. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας.

 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε, εκτός των άλλων, αξεσουάρ και ανταλλακτικά πολλών από τα μηχανήματα που πουλάμε. Για όσους το επιθυμούν, γίνεται δωρεάν επίδειξη της λειτουργίας του κάθε μηχανήματος, για να αποφευχθούν τυχόν λάθη που μπορούν να βλάψουν τον χρήστη ή το μηχάνημα.

 

Η επιχείρηση δραστηριποιείται στην εμπορία και το service των ηλεκτρικών και γεωργικών μηχανιμάτων επι 30 χρόνια στον Πειραιά. Τα προϊόντα μας είναι δοκιμασμένα και φέρουν πάντα την καλύτερη ποιότητα.

 

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά και ιαπωνέζικα εργοστάσια και φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε πλήρης έτσι ώστε να εξυπηρετούμε άμεσα χωρίς καθυστέρηση.

 

Η εταιρία διαθέτει έμπειρο service και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να απαντήσει σε απορίες γύρω από τους βενζινοκινητήρες και τα ηλεκτρικά εργαλεία. Θα βρείτε στο web site μας όλη την γκάμα εργαλείων που διαθέτουμε και μπορείτε να αγοράσετε on line μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας.